МОД ЕКСТЕ стартира своята дейност през 2021 година в областта на интериорния дизайн и архитектурата.

Основната дейност е насочена към предлагането на продукти в частност интериорни и екстериорни (фасадни) стенни и подови покрития.

Нашата основна цел е да откриваме идеалните връзки между материалите, интериорния дизайн и архитектурата. Насочени се към всички онези клиенти, които търсят качествено и надеждно решение за облицовка или подово покритие. Какво предлага МОД ЕКСТЕ?

МОД ЕКСТЕ предлага разнообразна гама от продукти, всеки от които е внимателно подбран и гарантира високо качество, изящен дизайн, стил и елегантност

Ето и част от предлаганите от МОД ЕКСТЕ продукти:

  • Екстериорни и интериорни HPL панели  Duropal by Pfleiderer
  • Композитни облицовки, декинг и огради – Fiberdeck
  • Широкоформатни керамични плочи Linea Margres и Kerlite
  • Парапети със система за защита от вятър – WIND DAM

Желанието за намиране на уникални и иновативни архитектурни материали ни доведе до създаването на несравними колекции, изцяло съобразени с Вашите нужди, предпочитания и бюджет. Всеки материал е подбран с висока педантичност и отговаря на най-важните характеристики, сред които са високо качество, лесно съчетание в съвременния дизайн и архитектура, красив външен вид, издръжливост на външни влияния и дълъг живот.

Защо да изберете МОД ЕКСТЕ?

МОД ЕКСТЕ работи за Вас, с цел предоставянето на материали за осъществяване на желаните от Вас проекти. Стремежът ни е да Ви осигурим пълен комфорт в процеса на намирането на облицовка и подовите покрития, като отговорим бързо и лесно на Вашите нужди.

При нас ще намерите продукти, които се отличават със стил, красота и устойчивост.

Нашата мисия е да обгърнем всяко пространство с вдъхновяващ дизайн. В шоурума ни ще можете да откриете колекции от водещи световни марки като Fiberdeck, Pfleiderer, Cotto D’este, Margres, Lea Ceramice и др.

МОД ЕКСТЕ – винаги готови с точното решение за Вашия интериор и екстериор!