PETRUS – 3D бетонни плочи

PETRUS CONCRETE е компания специализирана в дизайнерски бетонни плочки и панели за интериорна и екстериорна  декорация от най-висок клас, специално проектирани да задоволят очакванията на съвременната архитектура и интериорен дизайн.

Елегантност в бетона „за премиум усещане и изключителна визия отвътре и отвън“ – това е, което продуктите на PETRUS CONCRETE 3D и 2D могат да направят със стени, фасади и подове по целия свят.

Мотивът на детелината е древен символ в архитектурата и изобразителното изкуство. Тази колекция е преразглеждане на символа на 3 малки листа, разклонени от едно стъбло, създавайки чиста и модерна визуална концепция. Игривите, но прости линии и 3D аранжиментът представят образа на подредено поле от детелини. Полагането на плочките от колекцията върху по-малка повърхност припомня лукса на органичната симетрия на природата.

Тази колекция е дефинирана от нежни пулсиращи, процъфтяващи линии. Проследяването на PEACOCK е поздрав за красотата и достойнството на извивките. Паунът е символ на целостта и безсмъртието в различните култури. Отварянето и затварянето на силно украсените пера на опашката показват цикличната времева и пространствена динамика на Вселената. Тази нежна, но мощна, луксозно украсена колекция придава изключителна атмосфера за специални пространства.

Дизайнерите на PINWHEEL, работиха върху това да Ви изведат от зоната Ви на комфорт с веселия подход за показване на игривата характеристика на бетона. 3D оптичната игра на тази плочка създава впечатление за деликатните ръбове на въртящото се колело. Пластичността на извитите линии придава динамика на колекцията. Двата вида плочки в колекцията PINWHEEL ни позволяват да мащабираме динамиката на пространството според неговата функция и желаната атмосфера.