PETRUS – 3D бетонни плочи

PETRUS CONCRETE е компания специализирана в дизайнерски бетонни плочки и панели за интериорна и екстериорна  декорация от най-висок клас, специално проектирани да задоволят очакванията на съвременната архитектура и интериорен дизайн.

Елегантност в бетона „за премиум усещане и изключителна визия отвътре и отвън“ – това е, което продуктите на PETRUS CONCRETE 3D и 2D могат да направят със стени, фасади и подове по целия свят.

Мотивът на детелината е древен символ в архитектурата и изобразителното изкуство. Тази колекция е преразглеждане на символа на 3 малки листа, разклонени от едно стъбло, създавайки чиста и модерна визуална концепция. Игривите, но прости линии и 3D аранжиментът представят образа на подредено поле от детелини. Полагането на плочките от колекцията върху по-малка повърхност припомня лукса на органичната симетрия на природата.

Тази колекция е дефинирана от нежни пулсиращи, процъфтяващи линии. Проследяването на PEACOCK е поздрав за красотата и достойнството на извивките. Паунът е символ на целостта и безсмъртието в различните култури. Отварянето и затварянето на силно украсените пера на опашката показват цикличната времева и пространствена динамика на Вселената. Тази нежна, но мощна, луксозно украсена колекция придава изключителна атмосфера за специални пространства.

Дизайнерит