Интериор – същност и видове

Интериорът е нещо повече от среда на живот или помещение, в което се развива конкретна дейност. Проектирането на интериорна среда на сграда или стая е изкуство, което изисква малко по-обширен и креативен поглед. Идейният проект следва да бъде изработен прецизно, с цел всяко кътче да се обособи по подходящ начин, за да служи по предназначение. Създайте композиция, която носи допълнителна приятна емоция. 

Подът и стените са едни от най-забележимите акценти в едно помещение, а и базата, върху която се надгражда след това. Интериорът е много обширно понятие и може да бъде много различен според това дали става въпрос за цялостен интериор на къща, интериор на хол, интериор на спалня, интериор на детска стая. интериор на ресторант и т.н. Идейният проект трябва да се съобрази с нуждите и приложението на помещението. 

Сред най-популярните видовете интериорни решения, от гледна точка на стила, биха могли да се посочат следните: 

  • Модерен интериор
  • Съвременен интериор
  • Индустриален
  • Минималистичен
  • Традиционен (класически) интериор
  • Скандинавски и други

Друга класификация може да се разгледа според цвета – интериор в оранжево, в студени нюанси, в топла цветова палитра и други. 

Независимо на какъв стил ще се спрете, нашите интериорни продукти са силно приспособими и създават забележителен акцент. Уверяваме Ви, че смело ще можете да се похвалите с перфектен финал –  изящен и уютен интериор. 

Интериорни решения от МОД ЕКСТЕ

В продуктовия ни каталог ще откриете следните интериорни решения:

MARGRES  порцеланови плочи 

Висококачествените порцеланови плочи на марката се отличават със стил и създават харизматичен вид на всяко помещение, в което се инсталират. Независимо дали сте се спрели на плочки за под, плочи за стени или и двете, изборът Ви би бил перфектна инвестиция за Вашия дом, офис или търговско помещение. 

Керамичната индустрия е добре развита, което прави възможно реализирането на порцелановите плочи на Margres по лесен начин и с високо качество. Предлагат се разнообразни колекции и се изработват в синхрон с най-иновативните технологии. Те съчетават в себе си модерното, красотата и изискаността на естествения камък, като същевременно отговарят на изискванията за висока устойчивост, лесна поддръжка и бързо почистване. 

Декоративни бетонови плочи PETRUS CONCRETE (PETRUS 3D бетонни плочи)

Съвременната архитектура и интериорен дизайн залагат на разнообразни, впечатляващи, качествени и излъчващи лукс плочи и панели, подходящи за екстериор и интериор. Брандът PETRUS CONCRETE работи в синхрон с всички посочени условия, като предлага богата колекция от 2D и 3D бетонни плочи. Бетонните панели за декорация също са част от иновативните продукти на компанията, отново толкова впечатляващи и открояващи се от традиционните облицовки на пазара. 

Дизайнерските бетонни плочки са проектирани с изключително внимание, със специално подбрани суровини от висок клас. Могат да отговорят и на най-високите очаквания в процеса на интериорното обзавеждане. 

Опитът ни в предлагането на иновативни архитектурни материали и пряката ни връзка със строители, майстори и интериорни дизайнери показва, че предварителния идеен проект е от ключово значение. След  визуализация на всеки детайл и налагането на промени, ако се налага, крайната реализация оправдава напълно очакванията на нашите клиенти. 

От Вас очакваме да планирате правилно необходимото количество и вид материали за интериора на вашия проект, а ние ще Ви ги доставим до всяка точка на страната. Гарантираме Ви, че ще постигнете очарователен дизайн, ако заложите на нашите иновативни продукти в облицовката на стени или колони, в полагането на подово покритие или при декорирането на даден елемент в помещението. 

Цени

В категорията ни за интериорни продукти ще откриете луксозни и стилни материали на доказани брандове. Предоставили сме Ви продуктови каталози за различните колекции както за 3D бетонните плочи и панели на PETRUS CONCRETE, така и висококачествените порцеланови плочи на марката MARGRES. Можете да ги разгледате в нашия уебсайт и да направите директно запитване относно цените за всеки продукт. 

Благодарение на нашата усилена работа и партньорски отношения с компаниите производители, можем да се похвалим с конкуренти цени и бързо обслужване. Направете заявка към нас, за да Ви изпратим конкретна оферта. Интериорните ни продукти са подходящи за малки и големи пространства.

Предлагаме гъвкави условия за доставка и можем да Ви дадем професионален съвет, ако имате колебания относно вида и количеството архитектурни материали за подово покритие, облицовка на стена или колони. 

МОД ЕКСТЕ е Ваш доверен партньор в създаването на всеки интериорен и екстериорен дизайн! Нашата цел е да допринесем с иновативни архитектурни материали, защото те способстват за една изключителна визия отвътре и отвън, която “оживява” помещенията и сградите, като същевременно създава усещане за по-бодро настроение. 

MARGRES  порцеланови плочи