СПРИ, ПОЧУВСТВАЙ, ВДЪХНОВИ СЕ …

Огънят и температурата падат, водата се оттегля, така че натуралните фибри на дървото да се трансформират в нови форми и да получат нов живот.

Sapiens е интелигентен контейнер, сандък със съкровища, в който дълбокото познаване на иновативните материали се слива с изискан и изключителен вкус, където еволюцията на продуктите се превръща в революция…

Продуктите на Sapiens

Нашите колекции се отличават със своята уникалност, благодарение и на използването на три вида третиране, които правят продуктите на Sapiens иновативни и революционни.
При обработката Fireskin, видима в колекцията Ardes, повърхността на дървото е изгорена и материалът придобива по-голяма издръжливост.

С колекцията Accoya, благодарение на процеса на ацетилиране, дървесните пори се модифицират и трансформират, като по този начин се получава неабсорбиращ и непреодолим материал от бактерии също в клас 1 на издръжливост.

Продуктите на Sapiens се отличават със своите технологични иновации и внимание към устойчивостта, създавайки перфектната връзка между природата и технологиите.