MARGRES – широкоформатни керамични плочи

MARGRES е лидер в производството и дистрибуцията на широкоформатни керамични плочи от висок клас за подове и стени.

Широкоформатните плочи, реализирани чрез използване на най-модерните технологии в керамичната индустрия, съчетават красотата на естествените камъни с висока степен на устойчивост и лесна поддръжка и почистване.

Колекциите са внимателно разработени, за да задоволят и най-взискателните клиенти, търсещи луксозен продукт. От най -класическото строителство, до обществени и частни места, до най-модерните конструкции на съвременната архитектура, продуктите на MARGRES се използват по превъзходен начин за подови и стенни повърхности.

LINEA е новото поколение широкоформатни плочки на MARGRES, което революционизира концепцията за керамика, създавайки нови предизвикателства за използването и проектирането на пространства, където традиционно се предпочитат други материали.

Революционните керамични плочи се произвеждат с помощта на иновативна технология, която комбинира притискаща сила от 15 000 тона и висока температура от порядъка на 1200 градуса , които превръщат най-чистите глини и естествени пигменти в плочи с размери 3000/1000 mm и с дебелина 3,5 мм, 5,5 мм и 6 мм.

Открийте всички технически решения на MARGRES

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept

PROTECT® – антибактериална защита
Изключителна линия от високоефективни антибактериални подови и стенни покрития, предназначени за здравословни, безопасни и защитени жилищни помещения.

– МОЩНО ДЕЙСТВИЕ – елиминира до 99,9% от бактериите;

– НЕПРЕКЪСНАТА ЗАЩИТА – 24 часа в денонощието;

– ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО от партньорството с Microban®

Вентилируеми фасади
Вентилируемите фасади предпазват външните стени на сградите от действието на дъжд, вятър и замърсители. Има неоспорими предимства на по отношение на топло- и звукоизолация. Плочите на MARGRES Ви помагат да се възползвате максимално от топлинната инерция на материала и отразяването на слънчевата светлина, за да намалите разсейването на топлината през студения сезон и да избегнете натрупването й при противоположни метеорологични условия.