Широкоформатни порцеланови плочи KERLITE

Kerlite е универсална архитектурна повърхност: тънка, издръжлива, с изключителна армировка от фибростъкло, гъвкава и лесна за използване.

Благодарениe  на размерите си достигащи до 3000/1000 mm, широкоформатните плочи Kerlite  дават изключителен резултат по отношение на красотата и очарованието в пространствата и архитектурния дизайн.

ПОДСИЛЕНИ СЪС СТЪКЛОФИБЪРНА МРЕЖА

Широкоформатните порцеланови плочи Kerlite се предлагат в дебелини 3,5, 5,5 мм и 6,5 мм. Kerlite е лек, гъвкав, лесен за използване, инсталиране и почистване: продукт на върхови постижения, с изключителни естетически аспекти на повърхността, който се ражда от иновативен производствен процес, от суровини с високо качество и от многогодишния опит на Cotto d’Este в производството на ултра-тънки порцеланови плочи.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept

НОВАТА ПОВЪРХНОСТ ЗА АРХИТЕКТУРА

НАЙ-ВИСОКИ СТАНДАРТИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО И УСТОЙЧИВОСТ
Благодарение на използването на най-добрите суровини

ВИСОКА ПЛЪТНОСТ И ЕЛАСТИЧНОСТ НА ПЛОЧИТЕ
Благодарение на уникаления процес на пресоване

ОТЛИЧЕН ЕСТЕТИЧЕН ВИД НА ПРОДУКТИТЕ
Благодарение на ексклузивните технологии за повърхностна обработка

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА  ДОПЪЛНИТЕЛНА УСТОЙЧИВОСТ
Благодарение на армиращата мрежа от фибростъкло

ЩАДЯЩИ ПРИРОДАТА
По-малко използвани суровини, по-ниска консумация на вода и енергия и по-ниски емисии на CO2

ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО НАМАЛЯВА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ВЪРХУ ОКОЛНАТА СРЕДА

Уникален материал при производството, на който се използва по-малко количество суровини в сравнение със стандартната керамика. С незначителното въздействия върху околната среда при производствения и транспортния цикъл и многото възможности за