DUROPAL – HPL екстериорни панели

Висококачествените материали на дървесна основа улесняват визуалното включване на екстериора на сградата в цялостната естетика на концепцията. С XTerior Compact Pfleiderer предлага иновативен продукт за тази цел, който поставя уникални екстериорни акценти.

XTerior Compact на Pfleiderer превръща балконите, балюстрадите, парапетите и фасадите в уникални дизайнерски елементи. Компактният ламинат,  подобрен с допълнителен слой, устойчив на UV и атмосферни влияния, се предлага в повече от 130 декора – от поразителни обикновени нюанси до изтънчени дървени, каменни или метални дизайни.

HPL плоскостите на Duropal са изключително лесни за работа и се предлагат с подобрена трудногоримост, наречена XTerior Compact F.

Лакирани от едната или от двете страни,те са специално проектирани за фасади, парапети, екстериорни мебели и т.н.

HPL плоскосите Duropal by Pfleiderer за екстериорна употреба могат да издържат и на най-тежките метереологични условия. В следствие на прилагането на най-високите стандарти при производството на панелите  Xterior Compact, те покриват и най-стриктните изисквания за материали за фасадна облицовка.

СТРУКТУРА НА XTERIOR COMPACT ПАНЕЛИТЕ:

Характеристики на Xterior Compact Duropal by Pfleiderer:

  • Формат: 2800/2070 mm,

  • Дебелина: 6,8,10,12,13 и 15 mm

  • Клас на горимост: D-s2,d0 (EN 13501-1, CWFT acc. to 2003/593/EG)
    * от 8 mm  – B-s1,d0 (EN 13501-1)

  • Съцевина: черна