Керамични решения от Cerámica Mayor – Испания

Cerámica Mayor S.A е водеща компания в производството на продукти от екструдирана глина с дългогодишни традиции в сферата на подовите настилки и специализирани решения за басайни. Компанията е основана миналия век от Фернандо Майор Болуда и днес все още е се управлява от фамилия Майор.

Oще от създаването си, мисията на Cerámica Mayor S.A е да предлага външни керамични решения, допринасящи за максимален комфорт и безопасност, без компромиси с дизайна.

 

Басейните са естественото продължение на терасите и живота на открито. Екструдираната керамиката е най -препоръчителния материал както за вътрешни, така и за външни басейни

 

Басейните са зони, които са непрекъснато в контакт с вода, така че материалът, който е най-устойчив на това въздействие е керамиката, тъй като не променя цвета си при постоянното излагане на вода.

Освен това керамиката на Mayor е устойчива на химически продукти, използвани при поддръжка на плувни басейни, така че може да се използва не само отвън, но и вътре в басейна. Предимствата на използването на керамика вътре в плувни басейни е, че няма толкова много фуги, колкото при стъклените мозаечни плочки. В допълнение към постигането на пълна интеграция между дизайна на терасата с този на басейна, едно от основните предимства на керамиката за подове около басейни е функцията против хлъзгане. Правилата посочват, че трябва да се спазва клас 3. Но ние  от Ceramica Mayor не използваме само противохлъзгащи материали, защото това е посочено в регламентите, a затова, че безопасността на Вас и Вашето семейство е на първо място.

 

Въпреки че покритията против хлъзгане обикновено се считат за трудни за почистване, това е погрешно схващане. Настилките на Cerámica Mayor могат лесно да се почистват само с течаща вода. Ceramica Mayor разполага с цяла колекция от специални елементи проектирани за ръбове и краища на плувни басейни, както и керамични елементи, предназначени специално за инфинити басейни.

 

Комфорт преди всичко!

Решения за басейни от Cerámica Mayor

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept