WEO®  – Предимството на удивителния и траен външен вид на дървото

Естествената дървена облицовка внася в архитектурата нотки на свобода, уют, комфорт и най-важното – усещане за единство с природата. Но има и своите недостатъци – скъпата и постоянна поддръжка. За да избегнете това неудобство, решението е WEO композитно дърво!

Разработена с най-новите технологии за екструдиране, композитното дърво WEO съчетава трайността на ко-екструдирането и топлия външен вид на дървото. Привидно отворения профил, актуален и модерен, придава ритъм на фасадата, като същевременно запазва естествения характер и топлина на дървото. Случайните нюанси в цветовете подсилват реалистичното впечатление от естествен, необработен материал.

WEO облицовката е направена от 95% рециклирани продукти и е 100% рециклируем.

Полимерът (HDPE) e резултат от повторна обработка на пластмасови отпадъци, а дървените частици идват от рециклиране на дървесни продукти.

Бeз токсични продукти и риск от емисии, композитното дърво WEO е напълно безопасно за потребителя.

Разработено с най-новите технологии за екструдиране, композитното дърво

WEO съчетава трайността на ко-екструдирането и топлия външен вид на дървото.

Ко-екструдирането се състои в нанасяне на много тънък филм от разтопен полиетилен

върху композитната дървесина. Този защитен филм е преминал през последователни

изследвания и разработки с дългогодишни тестове за стареене и UV устойчивост.

Полагането на допълнителния полиетеленов слой при много висока температура върху сърцевината на профила го прави напълно неразделна част от композитната облицовка. Този водонепропусклив филм предпазва дървото от влагата и осигурява дълготрайната визия на продукта.

20 години гаранция

UV – защита

Рециклируеми