МОД ЕКСТЕ стартира през средата на 2021 година, в резултат на дългогодишния опит и страстта на основателя към тази сфера – Станислав Янчовски. Идеята за създаването на компанията се заражда в търсене на перфектните връзки между материалите, света на интериорния дизайн и архитектурата.

Основната дейност е насочена към предлагането на продукти в частност интериорни и екстериорни (фасадни) стенни и подови покрития.

Ние разчитаме на професионализма и вниманието към детайла. Насочени се към всички онези клиенти, които търсят качествено и надеждно решение за облицовка или подово покритие. Какво предлага МОД ЕКСТЕ?

Макар и компания с по-кратък стаж на пазара, продуктовата гама на МОД ЕКСТЕ е разнообразна, а всеки материал специално подбран – с гаранция за високо качество, издържан дизайн, стил и елегантност.

Предлагаме фасадни облицовки, подови настилки, стенни облицовки, декоративни материали и др. По-конкретно, към асортимента за екстериорни и интериорни решения ще откриете следните материали:

 • Екстериорни HPL панели  Duropal by Pfleiderer
 • Композитно дърво – WEO by Fiberdeck
 • Широкоформатни керамични плочи Linea Margres и Kerlite
 • Алуминиеви композитни панели STACBOND
 • Парапети със система за защита от вятър – WIND DAM
 • Решения за басейни – Ceramica Mayor
 • Декоративни бетонови плочи  PETRUS CONCRETE

Желанието за намиране на уникални и иновативни архитектурни материали ни доведе до създаването на несравними колекции, изцяло съобразени с Вашите нужди, предпочитания и бюджет. Всеки материал е подбран с висока педантичност и отговаря на най-важните характеристики, сред които са високо качество, лесно съчетание в съвременния дизайн и архитектура, красив външен вид, издръжливост на външни влияния и дълъг живот.

Защо да изберете МОД ЕКСТЕ?

МОД ЕКСТЕ работи за Вас, с цел предоставянето на материали за осъществяване на желаните от Вас проекти. Стремежът ни е да Ви осигурим пълен комфорт в процеса на намирането на облицовка и подовите покрития, като отговорим бързо и лесно на Вашите нужди.

При нас ще намерите продукти, които се отличават със стил, красота и устойчивост.

Нашата мисия е да обгърнем всяко пространство с вдъхновяващ дизайн. В шоурума ни ще можете да откриете колекции от водещи световни марки като Fiberdeck, Duropal, STACBOND, Cotto D’este, Petrus Concrete и др.

Мотото, върху което сме изградили репутацията си, е, че всичко е възможно: ако случайно визуализирате нещо, ние с удоволствие ще го сънуваме заедно с Вас и ще сбъднем тази мечта.

Ако изберете да работите с нас, всеки от Вас ще получи:

 • Бързо обслужване;
 • Професионална и персонална консултация;
 • Конкурентни цени;
 • Висококачествени продукти за фасади и подови покрития на световно доказани производители;
 • Гаранция за качество и дълъг живот на продуктите;

Нашата граница е въображението на дизайнера, което е неограничено! 

За нас няма невъзможни неща, както и проект, който не може да се осъществи!

МОД ЕКСТЕ – винаги готови с точното решение за Вашия интериор и екстериор!!!