Fiberdeck – композитно дърво

Fiberdeck произвежда много висококачествени коекструдирани композитни панели. Специализирана в композитни облицовки, деникг и огради.

Разгледайте и нашия сайт: https://fiberdeck.bg/

Широкоформатни порцеланови плочи Kerlite

Мисията на Cotto d’Este се основава на ценностите на италианската красота: вкус, елегантност и стил, които внасят най-високи нива на съвършенство в ежедневието ни.

Вродената страст към всичко, което е изкуство и култура, се комбинира с консолидирана и дълбоко вкоренена традиция в керамиката, включваща непрекъснати изследвания, подкрепени от иновации и технологии, за да предложи уникални продукти на света, които могат да отговорят на всяко изискване на съвременната архитектура.

Ceramica Mayor – керамични басейнни решения

Cerámica Mayor са производители на керамика със собствена ексклузивна система против хлъзгане, ценни колекции в уникални цветове и гарантирана максимална издръжливост, приложими за тераси и плувни басейни, както за пода, така и за вътрешния басейн.

WIND-DAM система за защита от вятър и шум

Иновативен, прибиращ се стъклен парапет. Проектиран за пространства, изложени на елементи от вятър, пясък и шум. С едно движение височината на стъклото лесно се увеличава или намалява според метеорологичните условия или вашите предпочитания.

Първите в света структурни балконски парапети с прибираща се система за защита от вятър. Wind-Dam парапетите изпълняват практична защитна функция, те повишават комфорта на района и потребителя.

Могат да се използват на балкони и градини, ресторанти, тераси и басейни.

Pfliederer –  HPL екстериорни панели

Pfleiderer е водещ производител на първокласни инженерни дървени продукти, ламинати и смоли.

Компанията оперира повече от 125 години с устойчивост и възобновяем характер на дървесината в основата си, със силен фокус върху устойчивото снабдяване и производство, намаляване на въглеродните емисии и опазване на околната среда.

MARGRES – широкоформатни плочи

Margres е изключително посветен на производството на керамични изделия, първокласен продукт, предоставящ решения за всякакъввид строителство в частни или обществени пространства поради високите си технически предимства.

Характеристиките, които правят този продукт уникален, произтичат от използването на най-модерната съв